keskiviikko 31. lokakuuta 2012

31/10/2012

Hallå!

Jag lever mår och bra här fortfarande. Har bara haft lite fullt upp med att plugga och kolla på Gossip Girl så har inte hunnit blogga.. Och så har jag också hunnit med ett skypesamtal med fina Jessica! Det var trevligt det!

Annars så är min frack precis lika nästan klar som den var i söndags, det måste jag ta tag i idag eller senast imorgon eftermiddag. Och så måste jag hitta svarta vingar åt mig till lördagens halloweenparty, någon som sett sådana här i Linköping? Ta kontakt med mig i så fall! :)

Eftersom jag började blogga först nu, så har jag gjort ett par bildkollage på vad jag gjort här augusti-september-nästan hela oktober. Jag har en massa filmer också från nolle-p, kanske ni får se några sådana också sen senare! Men här kommer nu det första kollaget:


Klicka på bilden så får ni den större!

Det första jag egentligen gjorde här var att hälsa på Jessica i Stockholm. Och det var så himla roligt! Vi fikade, festade, shoppade och strosade bara runt på stan. Och så fick jag lära känna Mirjam och Sara också, två tjejer som verkligen är i min smak! Den helgen måste vi ta på nytt någongång!

Om en stund så ska jag åka till skolan för att mikroskopiera lite, det blir intressant! Före det ska jag ännu plugga lite och äta lunch (pyttipanna från ICA + lite köttbullar och ketschup, nam nam!).

Nåja, ha det så bra och så uppdaterar någongång igen!

    Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti