sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kogänget och tårtor av sand

Hallå hallå!

Har haft en ovanligt social och fotbollsfri vecka, har träffat en massa vänner som jag inte sett på länge, och bara kollat på fyra fotbollsmatcher, varav två kom på TVn! Jag har dessutom packat ner alla tallrikar, glas, med mera som mina snälla föräldrar för till saknade Linköping nu i helgen. Det ska bli så kul att åka tillbaka dit i augusti och lägga allt på plats i min fina lilla etta!

I måndags träffade jag Emilia för en fika på Fredrikas, och det var så roligt att se henne igen! Tisdag till torsdag packade jag mina grejer i lådor och väskor. På torsdagkväll när det egentligen var dags att börja lägga sig så blev det istället en McFlurry från donken med Nina, och så fick vi prata om allt som hänt sen påsken då vi sågs ordentligt senast. På fredagen efter jobbet var jag först och bakade goda tårtor av sand, kottar, gräs, sågspån och blåbär och sen fick jag också blåsa såpbubblor. Då jag fått in tekniken så visade det sig att jag var ganska duktig på det! Efter allt lekande så var det dags för te på Fäboda Cafe & Kitchen med fina Jessica! Vi hann också med lite gaturally samt en sväng på Netti innan det var sovdags för tanterna!

Torsdagens solnedgång som vi fick beskåda med Nina.

Fina Jessica och min nya bekantskap hallon-yoghurt-te!

Fäboda<3

Nu i helgen har jag då kollat på fotboll och sovit, så tung var veckan så! Helgens höjdpunkt i fotbollen var nog FF Jaros 7-1-(!!!)-vinst över FC Lahti på hemmaplan. Hemmapubliken fick verkligen valuta för pengarna! Dock var det ju lite synd om Lahti-fansen som tagit sig ända till Jakobstad för att se en så förnedrande förlust. Men som troget Jaro-fan så klagar jag inte!

FF Jaro-FC Lahti - vilken match!

Jag och mina syskon kollade precis på Kogänget (hej, vi är då 16, snart 18 och snart 20 år gamla!) eftersom vi inte orkade söka efter någon annan film och alla bra filmer som vi har hemma så har vi sett, så då tog vi en som vi inte sett på väääldigt länge. Och bra var den ju! Dessutom fattade man ju grejer som man kanske inte fattade då för några år sen, t.ex. han som stjäl alla kor genom att joddla, så klär ut sig när han ska köpa en ranch och då kallar han sig för Y. Odel. Smart va'? (Jag kände mig åtminstone så himla smart då jag kom på det...)

Nu börjar jag vara så trött så snart blir det nog sovdags för mig så att jag orkar stiga upp imorgon. Ha det fint!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti