sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Utflykt och Goldfever

Hallå!

Har inte hunnit skriva något under de senaste, i stället har jag njutit av det vackra vårvädret, pluggat och taggat inför 70-tals festen Goldfever, som finfina MedSex ordnade tillsammans Fyllecellen!

Jag har hunnit vara på två relativt långa cykelturer också, först ensam och sen en gång med Anna the roomie! Då jag cyklade ensam var det lite mera i träningssyfte, medan den andra gången började som träning och slutade med sightseeing. Men det var trevligt det med! Vi stannade vid Vreta klosters kyrka och kollade på gamla gravstenar och sen cyklade vi till slussarna i Berg för att kolla hur det såg ut där. Sen försökte vi också hitta Stjärnorps slott som vi fick nys om då vi googlat på några grever som vi hittade på gravgården vid kyrkan. (Mamma och pappa: därför behöver man internet på telefonen då man är ute någonstans så att man alltid kan googla då man vill veta något!) Vi hittade tyvärr ingen adress till slottet då, och dessutom började magen kurra, så slottet lämnar vi till nästa utflykt!

Vreta klosters kyrkaIgårkväll var det ju då Goldfever, och innan festen ordnade Consensus (hälsouniversitetets kår) en HU-sittning med god mat, trevliga människor och fina gyckel. Temat för kvällen var ju 70-talet, och det var roligt att se att de flesta verkligen satsat på sin kläder! Efter sittningen blev mellanfest hemma hos mig med bra musik och hockey, och vid midnatt begav vi oss tillbaka till Kårallen. Det blev inga bra bilder från kvällen, men en bild på kvällens outfit får ni se!

Jag har en väldigt konstig ställning på bilden, men sådär såg 
jag ut igår. Outfiten fick jag för 85 kronor, helt bra pris!

Idag har jag inte gjort annat än ätit popcorn, städat toaletterna och pluggat, och nu är det mer popcorn och plugg som gäller! Ha det gött!

3 kommenttia:

 1. Hejsan cool blogg!
  Så fina bilder och cool outfit :D
  Kolla gärna in min blogg med, en annorlunda tjejblogg!
  Var även med i min tävling där du har chansen att vinna ett coolt
  och snyggt klistermärke ifrån junkyard!
  Hoppas du mår bra och får en awesome dag!
  Kramar!!
  http://evizlandin.blo.gg

  VastaaPoista
 2. sv: hihi jag finns alltid för att sprida glädje :D
  http://evizlandin.blo.gg

  VastaaPoista