maanantai 2. syyskuuta 2013

En 20-årig prinsessa

Halloj!

Jag har hunnit bli ett år äldre sen jag skrev sist, så nu kan jag äntligen köpa ordentligt cider (4.5%) lagligt i Sverige och starksprit i Finland. Inte för att jag dricker särskilt mycket cider eller starksprit, jag tycker ju mera om vin. Men ändå, jag får köpa om jag vill. Och ett besök på Systembolaget har det blivit redan, och kassabiträdet önskade mig grattis. Sånt blir jag glad av!

Jag som en liten prinsessa för några år sen... Numera är jag 
en stor prinsessa med två prinsesskronor/-tiaror hemma!

En bild på mig som är tagen för ganska exakt tio år sedan.

Jag har även hunnit gå en hel vecka i skolan sen jag skrev sist. Den här terminen är enligt terminsansvarige "den första riktigt sjuka terminen", och vi har börjat denna sjuka termin med farmakologi och mekanismer genom vilka läkemedel påverkar kroppen och vice versa. Det är ganska mycket repetition av sådant som vi lärde oss förra året, men även många nya begrepp som det är lite svårt att hålla koll på hela tiden.

I och med den första sjuka terminen så fick vi nyaste FASS från skolan så att vi skulle ha någonting att ställa i bokhyllan, använda som lövpress eller vikter, eller helt enkelt att bota sömnsvårigheter med. FASS finns nämligen även i digital form, och det är mycket enklare att ta med sig datorn istället för de där bjässarna!

Förra veckan blev jag väldigt sur på min gamla telefon eftersom den bara bråkat sen i våras (okej, den fungerade bra efter att den varit på service i Finland under sommaren, men slutade fungera igen efter att jag kommit tillbaka hit), så då gjorde jag äntligen det som jag pratat om sen i våras (eller kanske vintras till och med?) och beställde en ny sötnos till mig! Och i fredags kom min nya bääääbiis! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Och det känns så bra att ha en röd telefon igen!

Alltså den är ju bara så underbar!

Förra veckan hann jag även gå på två av årets roligaste fester! I och för sig så tycker jag att nästan alla fester är jätteroliga, men det är något extre med de här. På onsdagen var de München Hoben, Linköpings egna oktoberfest i augusti, och på lördagen var det Lintek-Fortes utedisco. Av de två festerna var den förstnämnda snäppet roligare, för då fick jag åka kundvagn och brottas med en brottarnollan! Väldigt billigt roligt alltså!

Tog inte en enda bild på någon av festerna i år, så jag bjuder på en bild från München Hoben som jag tog förra året! I år köpte jag dock ingen sejdel, det räcker med en som står i skåpet och dammar...

Nu får det vara nog för idag. Dessutom ska jag iväg för att handla lite nödvändigheter. Men ha det så fint!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti