sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Bildbomb

Hallå hallå!

Som ni säkert har märkt så har det varit väldigt tyst här på bloggen väldigt länge, och det beror på att jag har ingen inspiration att skriva (som tur ska jag inte bli författare!). Mina mest trogna läsare (mamma och pappa) bad dock om att få en liten uppdatering, om inte annat så bilder åtminstone. Och som den snälla dotter jag är så uppfyller jag deras önskan! 


Vi börjar med tre bilder från ett underbart mysigt café mitt i Linköping som jag besökte för första (och hittills enda) gången i börjar september. De har ytterst goda chokladbollar!

Detta hus cyklar jag förbi varje dag till och från skolan, och där skulle jag gärna bo. 
Själv. Självklart med en massa betjänter. Och några söta apor.


I mitten av september firade vi min och Matildas födelsedagar med vitlök i form av fisksoppa, aioli och bröd till huvudrätt, samt choklad och jordgubbar i form av en väldigt "chokladig" och god tårta! Mums, säger jag bara och torkar bo
dräglet ur mungipan...


För en månad sedan åt jag bara lingongott (övre bilden), nu äter jag endast grönsaker med dipp... Men det är ju så gott!

Vi har ju hunnit vara några gånger till Kolmården också och pratat med väldigt trevliga patienter och njutit av den korta bit som bussen kör längs havet på vägen hem. Bara man råkar ta den bussen då, den andra tar en annan väg...


I slutet av september var det dags för höstterminens upplaga av SjukHUsfesten, och MedSex lyckades ordna en väldigt rolig fest med temat "Around the world". Så skärmen med avgående flyg är egentligen en skärm med drinkar, och pricken som syns i min panna är inte en finne, utan jag försöker föreställa en indier.

Vi har även fått uppleva en vädligt vacker höst här, med många soliga dagar. Tyvärr ser det inte ut så här här längre, utan de flesta träd börjar vara kala och himlen den är oftast grå. Men vi har ingen snö här än!!! Hoppas det håller i sig hela vintern!

Jag och Matilda åt en lyxig sallad med getost och parmaskinka en lördagskväll 
innan det blev utgång på hg. Mmm, så gott!

Inspirerad av den salladen så gjorde jag min egen sallad med getost, denna gång 
hade jag dock i räkor istället för skinka! Den var väldigt god den också.

Jag har även hunnit gå på "länk" dvs. jogging-/springtur några gånger under den gångna veckan, måste nämligen få upp min kondition nu! Bilden visar hur glad man kan vara efteråt, även om man hatar att springa som mig.

Nu börjar det äntligen vara okej att dricka julmust igen! 

Sydde ihop en sån åt mig på 30 minuter en dag då jag blev trött på att 
frysa om baken på morgnarna. Och den fungerar bra!

Vi hade en damdomarträff häromveckan, och träffen avslutades med matchen Linköpings FC-Tyresö på Folkungavallen.

Denna fina reflex fick jag en dag som en överraskning på posten. Det var en väldigt trevlig överraskning!

Jaa, jag tror det får räcka för denna gång. Jag ska försöka bli lite mer aktiv så slipper jag ju själv också lättare undan då jag inte behöver gå igenom hur mycket grejer som helst. Ha det fint! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti