torstai 8. toukokuuta 2014

8 maj

Hej på er!

Här sitter jag i min soffa nöjd och glad efter att Jaro vunnit det första Österbottensderbyt för i år mot VPS! Matchen följde jag via radio på nätet, och det var ganska spännande det. Lite tråkigt dock att det var så många matcher ikväll så man fick bara höra lite om Jaro-VPS-matchen, men målet lyckades de ju pricka in vid precis rätt tidpunkt!

Annars så har jag min sista tunga vecka innan tentap nu, och nästa vecka börjar pluggandet inför T4-tentan. Innan det borde jag hinna laga mat och storstäda lägenheten, så att jag inte börjar städa i stället för att läsa. Vi har vår sista basgruppsträff nästa vecka, och tills dess ska vi ha hunnit läsa om bland annat reumatoid artrit. Förhoppningsvis skriver böckerna bättre och tydligare om det än vad de gör om leukemier och lymfom som vi läst den här veckan!

Valborg spenderade jag förresten i Uppsala hos Fanny & Co, och det var väldigt trevligt det! Jag åkte upp på tisdagkväll så jag hann vara med och fira kvalborg på Snerikes en stund. På valborg kollade vi sedan på forsränningen och hängde i Ekonomikumparken innan det blev dags för hemmafest. Festivalborg spenderades sedan i soffan med massa godis och chips (och frukt). Det var några väldigt roliga dagar som jag gärna kör en favorit-i-repris på! ;)


En vimmelbild tagen på dansgolvet på Södermanlands-Nerikes nation...

Forsränning

Ekonomikumhäng med några andra...

Snygga vi är!

Lite snö sitter ju aldrig fel på valborgsmässoafton!

Mina före detta vita Converse tackar för överfullt 
dansgolv! Men de kunde ju se värre ut...

Nam nam!

På tisdagen hade vi förresten vår sista samtalsstrimma i Kolmården. Det firades genom att handledarna bjöd oss på lunch på en väldigt mysig restaurang med väldigt god lunch någonstans i Kolmården. Det var ett trevligt sätt att avsluta det hela på, samtidigt som det känns lite ledsamt att tiden går så fort så vi faktiskt snart slutar termin 4. Jag flyttade ju precis till Linköping och ändå har jag snart bott här i två år! Hujedamej, vad fort det har gått! Nåja, det är kanske dags att avsluta dagens skriverier här innan jag blir allt för nostalgisk. Ha det gött!


Var bara tvungen att lägga in ett par bilder från Trädgårdsföreningen också, det är så himla vackert där nu så! (Det säger jag om varje årstid i TF...)

3 kommenttia:

 1. Länge leve GBK!! :D haha, nä jag tycker nog också att Jaro e helt bra :D
  Vilka fina bilder du har tagit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Jaro är mycket bättre än GBK! ;) Och tack så mycket! :)

   Poista
 2. Sidu, dedär me sjal måst ja bara prova, har så himla tunt hår så det vill int bli till nå. Tack :D

  VastaaPoista