maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ehh, hoppsan, det har visst gått några veckor igen sen jag skrev sist.. Men tiden går fort när man har roligt, och det har jag verkligen haft! Har inte tid att skriva så många rader nu, så bjuder på lite bilder i stället från de senaste veckorna.

En selfie på mig innan den finfina klassittningen.

Och tryckfelsnisse hade varit i farten så jag fick vara fröken Palmblad den kvällen. ;)

Väntade på att kungssången skulle sjungas. Sen blev det dags för en väldigt god middag!

Sen blev det påsk och då kunde jag äntligen åka hem till Finland igen och äta karelska piroger! Och 75% av de gånger jag flygit i år har jag fått springa för full fart på flygplatsen, och denna gång var inget undantag! Som tur hade jag reserverat tid för taxfree-shopping då jag bokade tåg till Stockholm och Arlanda, annars hade jag inte hunnit med flyget...

Så här ser det alltid ut på bordet då jag och mina tanter träffades, och som någon av dem sade - "som tur träffas vi så sällan". ;)

Jag och min syster sjöng oss hesa på singstar, men tydligen lät det "trevligt" då vi sjöng.

Lite blåbärspaj hann jag också baka i sandlådan tillsammans med min lilla vän!

Färden tillbaka till Sveariket påbörjades redan i soluppgången.Ett par bilder från tagna under flygresan. Den övre är tagen någonstans över Östersjön, och den nedre strax innan vi landade på Arlanda.

Linköping har bjudit på underbart väder den senaste veckan, och lagom till valborg blir det kallt igen! Bilden är tagen under min intervallträning (yes, ni läste rätt!) i skogen.

I fredags var det dags för första upplagan av Festivallen, och även om kvällen för min del blev väldigt kort (det var planerat, hade match dagen efter) så var det väldigt roligt så länge det varade!

Så ja, nu vet ni vad jag hållit på med de senaste veckorna. Då hörs vi om tre veckor igen! Skämt åsido, ska än en gång försöka bli lite mer aktiv här. Det kommer dock inte att ske denna vecka eftersom jag kommer spendera några dagar i Uppsala och fira valborg, och sen kommer helgen att gå i pluggets och fotbollens tecken, as always. Men klara vappen/glada vappen/trevlig valborg till er alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti