maanantai 18. helmikuuta 2013

Helgen som varit

Hejsan!

Jag har inte gjort särskilt mycket i helgen, förutom pluggat då förstås. Och två promenader har jag också hunnit med. Och så botade jag ju fredagens bakfylla med en sjukt rolig klassfest på andra sidan stan! Det vär jättelångt dit, men helt klart värt det!

Annars har jag inte gjort någonting alls förutom kollat på det finska favoritprogrammet (funderar på att kolla på det igen ikväll, så bra var det!). Dessutom firade vi Amandas flytt bort från vårt fina kollektiv igår med en god tacomiddag. Jag skojar bara, det är svårt ersätta henne! Men middagen var på riktigt väldigt god.

Idag hade vi blodtrycks- och perifer blodcirkulationslab i skolan. Det var riktigt roligt att få känna och klämma på varandras blodkärl! Men det var väldigt svårt att mäta blodtryck då man var tvungen att lyssna i stetoskopet samtidigt som man höll ett öga på värdena på blodtrycksmätaren. Och det var framförallt svårt att veta vad man hörde i stetoskopet!

Kom precis på att jag missade Kontoret igår på grund av middagen... Så jag borde kanske kolla på det i stället för på Putous. Hmm, jag får fundera på saken.

Ha det så bra!

1 kommentti:

  1. Du har fått en blog award av mig, frågorna finner du på bloggen. Ericaljung.papper.fi :)

    VastaaPoista